امروز در آخرین قسمت صندلیداغ گیمفا، قرار است با یک مهمان ویژه گفتوگو داشته باشیم، با ما همراه باشید. سلام به شما رفقای سایت گیمفا، امیدوارم که حالتون خوب و لبتون خندون باشه. بعد از گذشت ۴ قسمت صندلی داغ و آشنایی با اعضای تحریریه، کم کم این سری مقالاتم به سر رسید و امروز […]
صندلیداغ گیمفا (قسمت آخر): محمدحسین کریمی، سردبیر تحریریه

امروز در آخرین قسمت صندلیداغ گیمفا، قرار است با یک مهمان ویژه گفتوگو داشته باشیم، با ما همراه باشید.
سلام به شما رفقای سایت گیمفا، امیدوارم که حالتون خوب و لبتون خندون باشه. بعد از گذشت ۴ قسمت صندلی داغ و آشنایی با اعضای تحریریه، کم کم این سری مقالاتم به سر رسید و امروز آخرین قسمت صندلی داغ رو مطالعه میکنید.
اما آقا مهمان داریم چه مهمانی! یکی از طرفداران سرسخت بازیهای سولزبورن و استودیوی فرامسافتور و از طرفی یکی از رفقای بسیار خوب بنده! مهمان امروز کسی نیست جز محمدحسین کریمی سردبیر بخش ویدیوگیم سایت گیمفا!
سلام و خسته نباشید خدمت آقا محمدحسین عزیز! به قسمت آخر صندلی داغ خوش اومدی.
سلام عرض میکنم خدمت تمام کاربرها و مخاطبین خوب گیمفا، امیدوارم در حال سپری کردن روزهای خوبی باشید، مخصوصاً که چند مراسم گیمینگ بزرگ در پیش داریم. امیدوارم هیجانزده باشید!
خیلی هم عالی. محمد حسین، میتونی خودت رو یکم معرفی کنی؟ چن سالته، اهل کدوم شهری و این که تحصیلاتت چی بوده؟
متولد اسفند ۱۳۷۶ هستم، اهل رفسنجان و کارشناسی مدیریت صنعتی دارم.
بسیار خوب. از چند سالگی بود که بازی کردن رو شروع کردی؟ یادت میاد اولین بازیای که تجربه کردی چی بوده و روی کدوم پلتفرم اجراش کردی؟
از ۴ یا ۵ سالگی و اولین بازیهایی که تجربه کردم Super Mario Bros و Contra و Bomberman بودن. ولی خاطرهانگیزترین بازی اون دوران برای من سهگانۀ ۰۰۷ روی PS1 بود که شامل بازی ریسینگ، سوم شخص و اول شخص میشد؛ البته بازی سوم شخص رو بیشتر از همه بازی میکردم.
چه جالب، بسیاری از بچههای تیم از همون سنین کودکی وارد دنیای گیم شدن. بریم سراغ سوالی که احتمالا بسیاری از رفقا دوست دارن تا راجع بهت بدونن. از کی نوشتن در رابطه با بازیها رو شروع کردی و چی شد که وارد سایت گیمفا شدی؟
از ۱۲ سالگی در مورد بازیهای ویدیویی مینویسم و با سایتهای زیادی همکاری کردم. وارد شدن به وبسایت گیمفا هم خاطرۀ عجیبی نداره، از طریق یه آگهی شغلی بود که موفق شدم به تیم خبری گیمفا ملحق بشم، بعدها به تحریریه هم ملحق شدم و در نهایت آقای نراقی پیشنهاد سردبیری سایت رو بهم دادن که پذیرفتم، البته در ابتدا سردبیر خبری بودم و بعد وظیفۀ مدیریت بخش تحریریه رو هم برعهده گرفتم.
از ۱۲ سالگی! چقدر زود شروع به نوشتن کردی و احتمالا خیلی از ماها با اون سن و سال حتی خبری از نقدها و نمرات بازیهایی که انجام میدادیم نداشتیم. راستی، بحث از گیمفا شد! آیا تا حالا شده یه مقالهای رو دوست نداشته باشی ولی روی سایت منتشر شده باشه؟ خودت تاحالا مقالهای نوشتی که ازش راضی نباشی؟ از اون طرف آیا مقالهای بوده که خیلی دوست داشته باشی؟
خیلی زیاد! شده با بخش زیادی از نقد و بررسیها، نمرات و نتیجهگیریها موافق نباشم، اگرچه ذهینت تیم کنونی گیمفا خیلی نزدیک شده به چیزی که مد نظر داشتم اما همچنان مطالب زیادی بوده که باهاشون موافق نباشم. اما قانون بسیار مهمی که همیشه رعایت میکنم احترام گذاشتن به نظر سایر نویسندگان هست و هیچوقت در نگارش مقالات (یا بررسی بازیها) از سمت نویسندگان دیگه، سعی نمیکنم دخالتی انجام بدم، چه تغییر نمره باشه چه در مورد متن. البته، خیلی اوقات در مورد نمرۀ نهایی با هم مشورت میکنیم ولی اجباری در کار نیست؛ حتی موضوع مقالات هم اکثر اوقات توسط خود نویسنده انتخاب میشه. به غیر از نقد و بررسیها، مقالاتی رو داریم که به مذاق من خوش نمیاد ولی برای پوشش دادن تمام سلایق مجبوریم کار کنیم.
خودم مقالهای ننوشتم که از انتشارش پشیمان باشم، اما یه مطلب بوده که اگر بر میگشتم تغییراتی روی لحنش اعمال میکردم.
مقالات مورد علاقهام که از سایر نویسندگان گیمفا:
- بازی Firewatch و ناامیدی در روابط اجتماعی (از حسین غزالی)
- نقد و بررسی بازی A Plague Tale: Requiem؛ حماسهی یک خواهر، در دل طاعون (از محمدرضا نوروزی)
- روند سقوط و صعود ژانر وحشت؛ رستاخیز هنر ترساندن (از آرمان زرمهر)
- دلایل ضعف ژانر وحشت در دههی اخیر؛ مرگ هنر ترساندن (از آرمان زرمهر)
- آنالیز: بازیهای جهان باز به تحولی اساسی نیاز دارند (از مصطفی زاهدی)
- نقد و بررسی بازی Chained Echoes؛ تاج و تخت به نرخ خون (مهدی رضایی)
- ۳ نوع ایدئولوژی و نگاه متفاوت نسبت به بازیهای ویدیویی (از محمد صالح اسدی)
در مورد مطالب خودم، به نظرم بهترین نقد و بررسیای که تا به این لحظه نوشتم بررسی God of War Ragnarok بوده و در بین مطالب، مقالۀ زیر رو از همه بیشتر دوست دارم:
- آنالیز: چگونه بلادبورن روایت دارک سولز را وارونه کرد؟
مقالههای آنالیزت رو من هم به شخصه خیلی دوست داشتم و از یاد بردن نقد و بررسی God of War Ragnarok و بحثهای پیرامونش هم که فراموش نشدنیه. به عنوان سردبیر سایت و عضوی از تیم، با کدوم یک از نویسندههای گیمفا رفاقت بیشتری داری و به نظرت بهترین نویسنده سایت کیه؟
با تمام نویسنده رفاقت دارم و هر روز به غیر از صحبتهای کاری، با همشون گپ میزنم، اما مصطفی زاهدی با این که اهل کرمان هست، فعلاً در شهر ما سکونت داره و احساس نزدیکی بیشتری داریم و بیشتر صحبت میکنیم با هم. در مورد بهترین نویسنده، حقیقتاً به نظرم هر کدوم از نویسندههای سایت استایل نویسندگی و سبک خودشون رو دارن و واقعاً هم احساس مسئولیت میکنن نسبت به چیزی که مینویسن، به طور مثال خودت بیشتر از همه انعطاف داری و میتونی در مورد هر مبحثی بنویسی. از اونجایی که میدونم اگر این سوال رو جواب ندم واکنش مخاطب اینه که چقدر لوس بود، بنابراین آرمان زرمهر رو انتخاب میکنم و این انتخاب کاملاً بر اساس سلیقۀ شخصی هست به علاوۀ این که نظم خوبی در ارائه مطالبش داره و به موقع مطالب رو تحویل میده. اگر بیشتر روی نگارش و ادیت مقالاتش کار کنه نویسندۀ کاملتری هم میشه.
مقالات آرمان در ژانر وحشت و رترو گیم فوقالعاده هستن و تجربۀ ایشون در رابطه با صنعت گیم واقعا مثال زدنیه! از طرفی آقای زاهدیم یک رفیق واقعا خوب هستن و کلا با بچههای تیم خارج از حوزهی کاری بحث میکنیم و حتی دور هم گیم میزنیم.
جدا از بچههای خود تحریریه، کدوم کاربر گیمفا به نظرت بامزهتره و به نظرت بهترین کاربرهای گیمفا کدوم یکی از بچهها هستن؟
کاربرهای گیمفا خوشبختانه هر کدوم برای خودشون کمدین قهاری هستن، به خصوص وقتی کار به تحلیل میرسه :دی. موضوعی هم که در مورد جو کامنتها وجود داره، اینه که به نظرم کاربرهای خوب گیمفا خیلی زیادن، اما متاسفانه تعداد اندکی میتونن جو رو خراب کنن، اما چون نمیشه از همه نام برد سه تا از بهترین کاربرها رو انتخاب میکنم اگرچه مورد آخر عضو تیم خبرنگاری گیمفا هم هست:
- recidivist
- Playstation T
- امیرحسین نصرتی
بسیاری از کاربرها از علاقت به ژانر سولز خبر دارن و میدونم که طرفدار سولزلایک و میازاکی هستی، چرا سولز و چرا میازاکی؟
منبع متن: gamefa

برخی از امکانات سامانه اس ام اس پیام رسان:
- بدون هزينه اوليه؛ تنها هزينه پيامک ها را پرداخت می نمائيد!
- برگشت اعتبار پيامک های ارسال نشده
- اختصاص شماره رايگان جهت ارسال
- دريافت رايگان پيامک
- ارسال بر اساس پيش شماره تلفن همراه و کد پستی، سن و جنسيت، استان، شهر و منطقه و دکل مخابراتی و ...
- نظر سنجی پيامکی، مسابقات پيامکی، خدمات برنامه نويسان، ارسال دوره ايی و ده ها امکانات رايگان ديگر
- پشتیبانی 24 ساعته
به همراه امکان ويژه ارسال پيام صوتی به تمامی شماره های همراه و ثابت سراسر کشور