برای جمعبندی این دستگاه بهتر است بار دیگر تمام معایب و مزایای آن را بازبینی کنیم. مزایایی که ارزش خرید این دستگاه را بالا میبرد عبارتند از، طراحی و کیفیت ساخت قابل قبول، قیمت و عملکرد عالی که به لطف آخرین نسل پردازندهی مرکزی ساخت اینتل و نسل دهم پردازندهی گرافیکی انویدیا محقق شده است و طول عمر بیشتر باتری در میان لپتاپهای مخصوص بازی. از معایبی که هنگام خرید باید به آنها فکر کرد میتوان به صفحهنمایش با پنل TN، روشنایی کم صفحهنمایش و محدود بودن زاویهدید و محل قرارگیری پورتها اشاره کرد. در انتها باید گفت این لپتاپ برای کسانی مناسب است که میخواهند لپتاپ مخصوص بازیای داشته باشند که عملکرد آن به ظاهرش برتری داشته باشد و جیبشان را هم خالی نکند.
لنوو با طراحی و ساخت X1 Carbon به همه ثابت کرد که لپتاپهای اداری و صنعتی حتما نباید زمخت، سنگین و ضخیم باشد. میتوان دستگاهی باریک، سبک و با استحکام ساخت که در عین زیبایی و کارایی خوب همراه سرسختی باشد. باتری چهار سلولی لیتیومیون با ظرفیت ۵۱ واتساعت، در شرایط وبگردی و اتصال به اینترنت (به گفتهی شرکت سازنده) تا ۱۱ ساعت شارژدهی دستگاه را تامین میکند و این یعنی لازم نیست هرروز شارژر دستگاه را با خود حمل کنید. این دستگاه فوقالعاده با بدنهی کربنی تمام روز همراه شما خواهد بود و با توجه به ویژگیهای سختافزاری مناسب نیازهای ساده و نیمهحرفهای شما را برطرف میکند و اگر محدودیت مالی برای خرید لپتاپ ندارید، این دستگاه خوشساخت از یک کمپانی خوشنام را بخرید.
همانطور که میدانید کارشناسان دیجیکالا روزانه برای انواع و اقسام محصولات جدید نقد و بررسی مینویسند. ما هر هفته تعدادی از برترین نقد و بررسیهایی را که بهتازگی منتشر شده، در دیجیکالا مگ به شما معرفی میکنیم. در این مطلب، مقدمهی کوتاهی از هر نقد و بررسی را آوردهایم. برای مطالعهی متن کامل میتوانید با استفاده از لینک زیر هر مطلب به صفحهی آن محصول در دیجیکالا بروید. با ما همراه باشید.
اپل در سپتامبر سال ۲۰۱۶ طی کنفرانس ویژهای از محصولات جدیدش رونمایی کرد. یکی از مهیجترین محصولات جدید اپل، نسل دوم ساعت هوشمند این شرکت یعنی «اپل واچ سری ۲» (Apple Watch Series 2) بود. ما برای راحتی بیشتر در این مطلب از نام اپل واچ ۲ استفاده خواهیم کرد. اپل با معرفی اپل واچ ۲، نه تنها از نظر تنوع ظاهری، بلکه از نظر توسعهی سختافزاری و نرمافزاری هم انتظار بسیاری از مخاطبان این گجت را برآورده کرد. با دیجیکالا مگ و نقد و بررسی اپل واچ ۲ همراه باشید تا با مهمترین پیشرفتها و ویژگیهای آن بیشتر آشنا شوید.
پس از بررسی زیر و بمهای این دستگاه زیبا، خوشساخت و فریبنده، به نظر میرسد اپل بار دیگر توانسته خواستههایش را محقق کند. دستگاهی باریک و سبک که در طراحی و ساختش تفکر و دانش بینظیری به کار رفته است. به ادعای سازندگان مکبوک پرو، در پس هر ذره از طراحی این محصول، منظوری نهفته است. تمامی قطعات داخلی و خارجی این محصول از بهترین نوع آن بوده و از لحاظ کیفیت ساخت و جنس قطعات از بهترینها هستند.هر میلیمتر از این مکبوک با عشق و علم ساخته شده و ایرادی به آن وارد نیست. سختافزاری قوی و بدنهای با کیفیت فوقالعاده که اجازه میدهد با جرات آن را یک کالای لوکس نامید و مکبوک پرو ۲۰۱۶ را یکی از محصولات خوب سال گذشته کرده است که داشتن آن برای هر کسی با هر سنی لذتبخش است.
اچتیسی با تولید HTC 10 بهعنوان پرچمدارش در سال گذشته به همگان ثابت کرد که پس از شکستهای فراوان توانسته راه درست را پیدا کند. در ادامه این مسیر، این شرکت تایوانی محصول جدیدی را تولید و روانه بازار کرده است که لقب پرچمدار سال ۲۰۱۷ میلادی این شرکت را به یدک میکشد. در واقع میتوان گفت تولید HTC U Ultra با نمایشگری بزرگ و بدنهای که با شیشه پوشیده شده مسیر جدیدی را پیش روی اچتیسی قرار داده که در گذشته عادت به تولید محصولاتی با بدنهی فلزی داشت. U Ultra به نمایشگری بزرگ مجهز شده، از نمایشگر دوم برای دسترسی سریع بهره میبرد و دوربینهایی با کیفیت قابلقبول دارد. اما در کنار تمامی این مشخصات مثبت نقاط ضعفی هم وجود دارد که اجازه نمیدهد U Ultra را بهترین پرچمدار تولید شده در سال ۲۰۱۷ بنامیم.
معمولا گوشیهای هواوی را به خاطر ارزان بودنشان به دوستان پیشنهاد میکنم، اما هواوی P10 علاوه بر قیمت قابلقبول، طراحی زیبایی هم دارد. البته هواوی سعی کرده این بار حاشیهی موفقیت را حفظ کند و به دور از هرگونه تغییر اضافی غیرمنطقی ، پرچمدار جدیدش را روانهی بازار کند. حداقل این تغییرات در ظاهر گوشی زیاد نیستند و من فقط شباهت زیاد P10 را با نسل قبلیاش میبینم. هواوی هم مثل الجی تمام تلاش خود را به کار بسته تا چیزی تولید کند که از هر نظر مناسب باشد و خریدارش بتواند از هر نظر روی آن حساب باز کند. در ادامه برایتان در مورد هر بخش از گوشی هواوی P10 مینویسم تا بیشتر با این گوشی آشنا شوید.
LG G6 همان گوشی است که انتظار داشتم، الجی آن را تولید کند. چیزی که به دور از حاشیه فقط یک گوشی باشد و نخواهد مثل نسل قبلیاش یک سوپر هیرو باشد. نمایشگر خوبی داشته باشد، خوب عکس بگیرد، سختافزار قدرتمندی داشته باشد و در انتها طراحی آن مناسب هر فردی باشد. موفقیت الجی در تولید گوشیهای پرچمدار از گوشی الجی G2 شروع شد؛ اما فقط تا G4 ادامه داشت و LG G5 نتوانست آنطور که بایدوشاید نوار موفقیتهای این شرکت کرهای را کامل کند. گوشی LG G6 همان چیزی است که آمده تا این کاستیها را جبران کند.